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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Leite. |
Data corrente: |
12/04/2013 |
Data da última atualização: |
26/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
DALLA-SANTA, H. S.; RUBEL, R.; FERNANDES, L. C.; BONATTO, S. J. R.; BELLO, S. R.; MONTEIRO, M. C.; KHALIL, N. M.; DALLA-SANTA, O. R.; GERN, J. C.; SOCCOL, C. R. |
Afiliação: |
HERTA S. DALLA-SANTA, UNICENTRO; ROSALIA RUBEL, UFPR; LUIZ C. FERNANDES, UFPR; SANDRO J. R. BONATTO, UFPR; SERGIO R. BELLO, UFPR; MARTA C. MONTEIRO, UFPR; NAJEH M. KHALIL, UNICENTRO; OSMAR R. DALLA-SANTA, UNICENTRO; JULIANA CARINE GERN, CNPGL; CARLOS R. SOCCOL, UFPR. |
Título: |
Agaricus brasiliensis-enriched functional product promotes in mice increase in HDL levels and immunomodulate to Th1 CD4+T subsets. A. brasiliensis functional product and biological benefits. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Current Trends in Biotechnology and Pharmacy, v. 4, n. 4, p. 957-970, 2010. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Cultura estado solido; Efeitos imunológicos; Produto funcional. |
Thesagro: |
Cogumelo. |
Thesaurus Nal: |
mycelium. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Gado de Leite (CNPGL) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
16/02/2011 |
Data da última atualização: |
31/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
RUFATO, L.; KRETZSCHMAR, A. A.; SCHLEMPER, C.; BRIGHENTI, A. F.; SÄHELIN, V.; RUFATO, A. de R. |
Afiliação: |
LEO RUFATO, UDESC; A. A. KRETZSCHMAR, UDESC; C. SCHLEMPER, UDESC; A. F. BRIGHENTI, UDESC; V. SÄHELIN, UDESC; ANDREA DE ROSSI RUFATO, CNPUV. |
Título: |
Cluster thinning effects on grape composition of Sangiovese in high altitude regions of Santa Catarina State - Brazil. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL HORTICULTURAL CONGRESS, 28., 2010, Lisboa. Science and Horticulture for people: abstracts. Lisboa: ISHS, 2010. |
Páginas: |
p. 722. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo S16.243. |
Conteúdo: |
Crop load adjustrnent is widely accepted as an important vineyard management tool for premium-quality wine production. However, little information is available on high altitude regions of Santa Catarina State - Brazil. The purpose of the present experiment was to study rhe effect of crop adjustement by cluster thinning on rhe rare of grape ripening and final fruu composition of Sangiovesc. grapevine. |
Palavras-Chave: |
Sangiovese; Santa Catarina. |
Thesagro: |
Composição química; Desbaste; Uva; Viticultura. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203998/1/12944-2010-p.722.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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